Цедалка за цитрус – CITRUS JUICER CJ-1000
>
>
>
Цедалка за цитрус – CITRUS JUICER CJ-1000
Akcija

Цедалка за цитрус – CITRUS JUICER CJ-1000

  • Капацитет на контејнер: 1 л
  • Пластичен транспарентен контејнер со раб од не’рѓосувачки челик
  • Заштитна обвивка
  • 2 конуси за стегање овошје
  • Сито за прилагодување на пулпа
  • Снага: 30 W

 

Add to Compare
SKU: CJ-1000 Categories: ,

Генерални сме застапници, увозници и ексклузивни дистрибутери на брендови од висока и средна класа: Fagor, Magefesa, Pirex, Bamix, Woll, Arnika, Ecovitta, Mia Germani, Bonera, Grill-O, Eloi, Valira, како и светски познати брендови Sharp i Hitachi. Поносно ги истакнуваме брендовите CORAL, MACHT I ROYAL ELISABETH.

Цел ни е да ги препознаеме и квалитетно да ги задоволиме потребите и желбите на нашите купувачи, па да постанеме тим кој непрестано внесува новини на пазарот и изненадува со својата оргиналност. Тежиме кон пронаоѓањето на најдобри решенија, како би живееле во поздрава, посреќна и еколошки прихватлива околина.

Нашите апарати изработени се од најквалитетни ЕCO материјали, тестирани во склад со прописите на GS системите и одговараат на CE i RoHS директивите.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.