Дигитална вага за во кујна KS-01
>
>
>
Дигитална вага за во кујна KS-01
Akcija

Дигитална вага за во кујна KS-01

  • Максимална тежина: 5 кг
  • Два система за мерење на тежината
  • Два система за мерење на запремината
  • Мерни единици: г, мл, иб: оз, фл: оз
  • Тара (zero) функција
  • Аутоматско исклучување
  • Индикатор за преоптеретеност
  • Индикатор за празни батерии
  • 1 x 3 V литиумска батерија
Add to Compare

Генерални сме застапници, увозници и ексклузивни дистрибутери на брендови од висока и средна класа: Fagor, Magefesa, Pirex, Bamix, Woll, Arnika, Ecovitta, Mia Germani, Bonera, Grill-O, Eloi, Valira, како и светски познати брендови Sharp i Hitachi. Поносно ги истакнуваме брендовите CORAL, MACHT I ROYAL ELISABETH.

Цел ни е да ги препознаеме и квалитетно да ги задоволиме потребите и желбите на нашите купувачи, па да постанеме тим кој непрестано внесува новини на пазарот и изненадува со својата оргиналност. Тежиме кон пронаоѓањето на најдобри решенија, како би живееле во поздрава, посреќна и еколошки прихватлива околина.

Нашите апарати изработени се од најквалитетни ЕCO материјали, тестирани во склад со прописите на GS системите и одговараат на CE i RoHS директивите.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.