Multigril MG-400
Akcija

Multigril MG-400

ВАШШИОТ ВОЛШЕБНИК ВО ПРИПРЕМАЊЕТО ЈАДЕЊА

MULTI GRIl е единствен апарат кој ја соединува функцијата на релната, ефикасноста на скарата и компакноста на малиот апарат во кујна. Одличен е за припремање месо на скара, грилован зеленчук, риба, пица, разни врсти теста, топли сендвичи и други намирници.

Благодарение на нелепливите грејни плочи смалена е употребата на масло, така да од сега Вашите омилени јадења ќе ги припремате на здрав начин.

Мулти Грилот е ефикасен, практичен и економичен било како пица пекач или скара.

Благодарение на него не морате да ја греете целата релна, непотребно да ја загревате просторијата во која готвите и со тоа да ја зголемувате потрошувачката на електрична енергија да би
сте го спремиле Вашето омилено јадење.

Грејните плочи на Мулти грилот намирниците ги печат истовремено и двострано, па поради тоа не можат да останат недоволно печени.

Изузетно лесен за чистење и одржување. Совршен апарат за Вашата кујна.

MG-350

Multigril MG-350 e замена за релна, кој ви помага да по ефикасно ги припремите јадењата кога ви е релната голема. Работната површина на Мултигрилот е круг со пречник од 29 цм што го прави идеален за припрема на пици. Одличен е за припремање месо на скара, пити, печење зеленчук и многу други намирници.

Поради нелепливите грејни плочи, елиминисана е употребата на масло, така да омилените јадења ќе ги припремите на здрав начин.

Карактеристики

  • Мултифункционален грил
  • Идеален за припрема пици, прои, пити, прженици, омлети, за припрема риби, печење месо, зеленчук итс.
  • Нелеплив трослоен Gold Base премаз
  • Пречник на грејните плочи: 290 мм
  • Длабочина на внатрешноста: 3 цм
  • Лесно одржување
  • Механички тајмер: до 90 мин
  • Светлосен индикатор
  • Снага: 1000 W
Add to Compare

Генерални сме застапници, увозници и ексклузивни дистрибутери на брендови од висока и средна класа: Fagor, Magefesa, Pirex, Bamix, Woll, Arnika, Ecovitta, Mia Germani, Bonera, Grill-O, Eloi, Valira, како и светски познати брендови Sharp i Hitachi. Поносно ги истакнуваме брендовите CORAL, MACHT I ROYAL ELISABETH.

Цел ни е да ги препознаеме и квалитетно да ги задоволиме потребите и желбите на нашите купувачи, па да постанеме тим кој непрестано внесува новини на пазарот и изненадува со својата оргиналност. Тежиме кон пронаоѓањето на најдобри решенија, како би живееле во поздрава, посреќна и еколошки прихватлива околина.

Нашите апарати изработени се од најквалитетни ЕCO материјали, тестирани во склад со прописите на GS системите и одговараат на CE i RoHS директивите.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.