Апарат за бавно готвење Супер Крчко SC-340

  • Одвоив керамички сад од 6,5л
  • Овално висококвалитетно куќиште од INOX
  • Огноотпорен стаклен капак
  • Термоизолирани рачки
  • Три режима на работа: Slow,High,Auto
  • Равномерна расподелба на троплината
  • Заштита од прегревање
  • Снага: 340 W
Add to Compare