Дигитален Крчко DC-400
>
>
>
Дигитален Крчко DC-400

Дигитален Крчко DC-400

Out of stock

  • Одвоив керамички сад од 6,5л
  • Овално висококвалитетно куќиште од INOX
  • Огноотпорен стаклен капак
  • Термоизолирани рачки
  • Дигитална контрола на работата
  • Можност за автоматско подесување за исклучување после одреденото време за готвење
  • Три режима на работа: Slow,High,Warm
  • Снага: 320 W
Add to Compare

Генерални сме застапници, увозници и ексклузивни дистрибутери на брендови од висока и средна класа: Fagor, Magefesa, Pirex, Bamix, Woll, Arnika, Ecovitta, Mia Germani, Bonera, Grill-O, Eloi, Valira, како и светски познати брендови Sharp i Hitachi. Поносно ги истакнуваме брендовите CORAL, MACHT I ROYAL ELISABETH.

Цел ни е да ги препознаеме и квалитетно да ги задоволиме потребите и желбите на нашите купувачи, па да постанеме тим кој непрестано внесува новини на пазарот и изненадува со својата оргиналност. Тежиме кон пронаоѓањето на најдобри решенија, како би живееле во поздрава, посреќна и еколошки прихватлива околина.

Нашите апарати изработени се од најквалитетни ЕCO материјали, тестирани во склад со прописите на GS системите и одговараат на CE i RoHS директивите.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.