Апарат за палачинки PK-1200
>
>
>
Апарат за палачинки PK-1200
Akcija

Апарат за палачинки PK-1200

  • Пречник на грејната плоча: 30 цм
  • Нелеплив премаз
  • Можност да се одбере јачината на емпературата
  • Додатоци : дрвена шпатула, Т- стапче за равномерно распоредување на смесата по плочата
  • Светлосен индикатор
  • Снага: 1200 W
Add to Compare

Генерални сме застапници, увозници и ексклузивни дистрибутери на брендови од висока и средна класа: Fagor, Magefesa, Pirex, Bamix, Woll, Arnika, Ecovitta, Mia Germani, Bonera, Grill-O, Eloi, Valira, како и светски познати брендови Sharp i Hitachi. Поносно ги истакнуваме брендовите CORAL, MACHT I ROYAL ELISABETH.

Цел ни е да ги препознаеме и квалитетно да ги задоволиме потребите и желбите на нашите купувачи, па да постанеме тим кој непрестано внесува новини на пазарот и изненадува со својата оргиналност. Тежиме кон пронаоѓањето на најдобри решенија, како би живееле во поздрава, посреќна и еколошки прихватлива околина.

Нашите апарати изработени се од најквалитетни ЕCO материјали, тестирани во склад со прописите на GS системите и одговараат на CE i RoHS директивите.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.