Akcija

Апарат за бавно готвење Супер Крчко SC-320 Selection

СУПЕР КРЧКО SC-320 SELECTION е апарат за споро готвење со куќиште од INOX, стаклен капак и керамички сад, капацитет од 6,5 литра. Снага од 350W, со него лесно ќе ги припремите сите варива, супи, чорби, сосови, главни јадења, зимница, слатко, џемови…

Без обзир да ли сте вработени, во пензија или студент, секому е потребен вкусен топол оброк, кој ќе го чека кога е време за ручек.

  • Одвојив керамички сад од 6,5л
  • Овално висококвалитетно куќиште од INOX
  • Огноотпорен стаклен капак
  • Термоизолирани рачки
  • Три режима на работа: Slow, High,Warm
  • Равномерна расподелба на топлината
  • Заштита од прегревање
  • Снага: 350 W
Add to Compare
SKU: SC-320 Selection Categories: ,