Апарат за бавно готвење Супер Крчко SC-350 Selection

Out of stock

  • Одвоив керамички сад од 5л
  • Цилиндрично куќиште од челичен лим
  • Огноотпорен стаклен сад
  • Термоизолирани рачки
  • Три режима на работа: Low,High,Warm
  • Равномерна расподелба на топлината
  • Заштита од прегревање
  • Снага: 350 W
Add to Compare
SKU: SC-350 Selection Categories: ,