Апарат за бавно готвење Супер Крчко SC-320 Selection
>
>
>
Апарат за бавно готвење Супер Крчко SC-320 Selection
Akcija

Апарат за бавно готвење Супер Крчко SC-320 Selection

СУПЕР КРЧКО SC-320 SELECTION е апарат за споро готвење со куќиште од INOX, стаклен капак и керамички сад, капацитет од 6,5 литра. Снага од 350W, со него лесно ќе ги припремите сите варива, супи, чорби, сосови, главни јадења, зимница, слатко, џемови…

Без обзир да ли сте вработени, во пензија или студент, секому е потребен вкусен топол оброк, кој ќе го чека кога е време за ручек.

  • Одвојив керамички сад од 6,5л
  • Овално висококвалитетно куќиште од INOX
  • Огноотпорен стаклен капак
  • Термоизолирани рачки
  • Три режима на работа: Slow, High,Warm
  • Равномерна расподелба на топлината
  • Заштита од прегревање
  • Снага: 350 W
Add to Compare
SKU: SC-320 Selection Categories: ,

Генерални сме застапници, увозници и ексклузивни дистрибутери на брендови од висока и средна класа: Fagor, Magefesa, Pirex, Bamix, Woll, Arnika, Ecovitta, Mia Germani, Bonera, Grill-O, Eloi, Valira, како и светски познати брендови Sharp i Hitachi. Поносно ги истакнуваме брендовите CORAL, MACHT I ROYAL ELISABETH.

Цел ни е да ги препознаеме и квалитетно да ги задоволиме потребите и желбите на нашите купувачи, па да постанеме тим кој непрестано внесува новини на пазарот и изненадува со својата оргиналност. Тежиме кон пронаоѓањето на најдобри решенија, како би живееле во поздрава, посреќна и еколошки прихватлива околина.

Нашите апарати изработени се од најквалитетни ЕCO материјали, тестирани во склад со прописите на GS системите и одговараат на CE i RoHS директивите.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.