Пекара BM-2000

Пекарата BM-2000 e идеален избор за сите оние кои сакаат да уживаат во вкусот на свежиот домашен леб. Сами одберете го квалитетот и врстата на брашното, саканата количина на лебот и еден од 11 програми- и тоа е се.

Класичен бел леб, полубел, црн, леб од интегрално брашно, со семки, со маслинки, безглутенски, сладок колач со овошје, дури и со џем…

Се можете да испечете во единствената пекара Coral BM-2000

  • Можност за бирање 3 големини (тежини)на векната: 900г, 1125г и 1350г
  • Можност за избор за запеченост на кората:блага, средна и добро запечена
  • Програми за припрема разни врсти леб: основен, брз, интегрален, француски, сладок, безглутенски итн.
  • Програм за припрема на теста – за пица и разни печива
  • Програм за припрема на џем.
  • Две лопатчиња за месење- овозможуваат равномерно мешање на состојките без да се прават грутчиња
  • Прозорец на капакот за надгледување на процесот на припрема
  • Чаша и лажиче за мерење
  • Ногарки против лизгање
  • Снага: 860 W
Add to Compare
SKU: BM-2000 Categories: ,