Апарат за бавно готвење Супер Крчко SC-350 Selection
>
>
>
Апарат за бавно готвење Супер Крчко SC-350 Selection

Апарат за бавно готвење Супер Крчко SC-350 Selection

Out of stock

  • Одвоив керамички сад од 5л
  • Цилиндрично куќиште од челичен лим
  • Огноотпорен стаклен сад
  • Термоизолирани рачки
  • Три режима на работа: Low,High,Warm
  • Равномерна расподелба на топлината
  • Заштита од прегревање
  • Снага: 350 W
Add to Compare
SKU: SC-350 Selection Categories: ,

Генерални сме застапници, увозници и ексклузивни дистрибутери на брендови од висока и средна класа: Fagor, Magefesa, Pirex, Bamix, Woll, Arnika, Ecovitta, Mia Germani, Bonera, Grill-O, Eloi, Valira, како и светски познати брендови Sharp i Hitachi. Поносно ги истакнуваме брендовите CORAL, MACHT I ROYAL ELISABETH.

Цел ни е да ги препознаеме и квалитетно да ги задоволиме потребите и желбите на нашите купувачи, па да постанеме тим кој непрестано внесува новини на пазарот и изненадува со својата оргиналност. Тежиме кон пронаоѓањето на најдобри решенија, како би живееле во поздрава, посреќна и еколошки прихватлива околина.

Нашите апарати изработени се од најквалитетни ЕCO материјали, тестирани во склад со прописите на GS системите и одговараат на CE i RoHS директивите.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.