Akcija

Апарат за крофнички MD-700

Aпаратот за крофнички Ви овозможува брзо и лесно припремање мини крофнички. За неколку минути ќе можете да ги обрадувате вашите најмили или изненадните гости.

Доволно е да го припремите тестото по вашиот омилен рецепт, да го турите во загреаниот калап, поклопите и после неколку минути крофничките се спремни за дегустсција.

Можете да ги прелиете со чоколада, мед или да ги наросите со шеќер во прав или мелени ореви, да ги намачкате со крем или џем,да ги украсите со шлаг или овошје… Постојат безброј комбинации, а крофничките ке бидат занимливи и различни.

  • Број на калапот за крофнички: 7
  • Пречникот на калапот за една крофничка: 5,3 цм
  • Пречник на грејната плоча: 20 цм.
  • Светлосен индикатор
  • Термоизолирана рачка / Снага: 700W
Add to Compare