Akcija

Блендер Bullet BS-2000 PREMIUM

Совршен апарат за блендирање овошје и зеленчук, правење билни млека или намази од орашасти плодови семки, за правење сосови, дробење мраз…

  • 25 ООО вртења во минута
  • 2 висококвалитетн шестокракно сечива од INОX
  • 1 голема чаша од 650 мл
  • 2 мали чаши од 350 мл
  • Два прстена со рачка за полесно конзумирање на сокот
  • 2 капака за чување свежината на напитокот или намазот
  • ВРА free пластка
  • Куќиште од INOX
  • Снага: 1000 W
Add to Compare
SKU: BS-2000 PREMIUM Categories: , ,