Апарат за крофнички MD-700
>
>
>
Апарат за крофнички MD-700
Akcija

Апарат за крофнички MD-700

Aпаратот за крофнички Ви овозможува брзо и лесно припремање мини крофнички. За неколку минути ќе можете да ги обрадувате вашите најмили или изненадните гости.

Доволно е да го припремите тестото по вашиот омилен рецепт, да го турите во загреаниот калап, поклопите и после неколку минути крофничките се спремни за дегустсција.

Можете да ги прелиете со чоколада, мед или да ги наросите со шеќер во прав или мелени ореви, да ги намачкате со крем или џем,да ги украсите со шлаг или овошје… Постојат безброј комбинации, а крофничките ке бидат занимливи и различни.

  • Број на калапот за крофнички: 7
  • Пречникот на калапот за една крофничка: 5,3 цм
  • Пречник на грејната плоча: 20 цм.
  • Светлосен индикатор
  • Термоизолирана рачка / Снага: 700W
Add to Compare

Генерални сме застапници, увозници и ексклузивни дистрибутери на брендови од висока и средна класа: Fagor, Magefesa, Pirex, Bamix, Woll, Arnika, Ecovitta, Mia Germani, Bonera, Grill-O, Eloi, Valira, како и светски познати брендови Sharp i Hitachi. Поносно ги истакнуваме брендовите CORAL, MACHT I ROYAL ELISABETH.

Цел ни е да ги препознаеме и квалитетно да ги задоволиме потребите и желбите на нашите купувачи, па да постанеме тим кој непрестано внесува новини на пазарот и изненадува со својата оргиналност. Тежиме кон пронаоѓањето на најдобри решенија, како би живееле во поздрава, посреќна и еколошки прихватлива околина.

Нашите апарати изработени се од најквалитетни ЕCO материјали, тестирани во склад со прописите на GS системите и одговараат на CE i RoHS директивите.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.