Akcija

Апарат за палачинки PK-1200

  • Пречник на грејната плоча: 30 цм
  • Нелеплив премаз
  • Можност да се одбере јачината на емпературата
  • Додатоци : дрвена шпатула, Т- стапче за равномерно распоредување на смесата по плочата
  • Светлосен индикатор
  • Снага: 1200 W
Add to Compare