Блендер Bullet BS-2000 PREMIUM
>
>
>
Блендер Bullet BS-2000 PREMIUM
Akcija

Блендер Bullet BS-2000 PREMIUM

Совршен апарат за блендирање овошје и зеленчук, правење билни млека или намази од орашасти плодови семки, за правење сосови, дробење мраз…

  • 25 ООО вртења во минута
  • 2 висококвалитетн шестокракно сечива од INОX
  • 1 голема чаша од 650 мл
  • 2 мали чаши од 350 мл
  • Два прстена со рачка за полесно конзумирање на сокот
  • 2 капака за чување свежината на напитокот или намазот
  • ВРА free пластка
  • Куќиште од INOX
  • Снага: 1000 W
Add to Compare
SKU: BS-2000 PREMIUM Categories: , ,

Генерални сме застапници, увозници и ексклузивни дистрибутери на брендови од висока и средна класа: Fagor, Magefesa, Pirex, Bamix, Woll, Arnika, Ecovitta, Mia Germani, Bonera, Grill-O, Eloi, Valira, како и светски познати брендови Sharp i Hitachi. Поносно ги истакнуваме брендовите CORAL, MACHT I ROYAL ELISABETH.

Цел ни е да ги препознаеме и квалитетно да ги задоволиме потребите и желбите на нашите купувачи, па да постанеме тим кој непрестано внесува новини на пазарот и изненадува со својата оргиналност. Тежиме кон пронаоѓањето на најдобри решенија, како би живееле во поздрава, посреќна и еколошки прихватлива околина.

Нашите апарати изработени се од најквалитетни ЕCO материјали, тестирани во склад со прописите на GS системите и одговараат на CE i RoHS директивите.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.