Пекара BM-2000

Пекара BM-2000

Пекарата BM-2000 e идеален избор за сите оние кои сакаат да уживаат во вкусот на свежиот домашен леб. Сами одберете го квалитетот и врстата на брашното, саканата количина на лебот и еден од 11 програми- и тоа е се.

Класичен бел леб, полубел, црн, леб од интегрално брашно, со семки, со маслинки, безглутенски, сладок колач со овошје, дури и со џем…

Се можете да испечете во единствената пекара Coral BM-2000

  • Можност за бирање 3 големини (тежини)на векната: 900г, 1125г и 1350г
  • Можност за избор за запеченост на кората:блага, средна и добро запечена
  • Програми за припрема разни врсти леб: основен, брз, интегрален, француски, сладок, безглутенски итн.
  • Програм за припрема на теста – за пица и разни печива
  • Програм за припрема на џем.
  • Две лопатчиња за месење- овозможуваат равномерно мешање на состојките без да се прават грутчиња
  • Прозорец на капакот за надгледување на процесот на припрема
  • Чаша и лажиче за мерење
  • Ногарки против лизгање
  • Снага: 860 W
Add to Compare
SKU: BM-2000 Categories: ,

Генерални сме застапници, увозници и ексклузивни дистрибутери на брендови од висока и средна класа: Fagor, Magefesa, Pirex, Bamix, Woll, Arnika, Ecovitta, Mia Germani, Bonera, Grill-O, Eloi, Valira, како и светски познати брендови Sharp i Hitachi. Поносно ги истакнуваме брендовите CORAL, MACHT I ROYAL ELISABETH.

Цел ни е да ги препознаеме и квалитетно да ги задоволиме потребите и желбите на нашите купувачи, па да постанеме тим кој непрестано внесува новини на пазарот и изненадува со својата оргиналност. Тежиме кон пронаоѓањето на најдобри решенија, како би живееле во поздрава, посреќна и еколошки прихватлива околина.

Нашите апарати изработени се од најквалитетни ЕCO материјали, тестирани во склад со прописите на GS системите и одговараат на CE i RoHS директивите.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.