Akcija

Дигитална вага за во кујна KS-01

  • Максимална тежина: 5 кг
  • Два система за мерење на тежината
  • Два система за мерење на запремината
  • Мерни единици: г, мл, иб: оз, фл: оз
  • Тара (zero) функција
  • Аутоматско исклучување
  • Индикатор за преоптеретеност
  • Индикатор за празни батерии
  • 1 x 3 V литиумска батерија
Add to Compare