Olive Garden тава OG-28

  • Пречник: 28 цм
  • Внатрешен нелеплив премаз со мермерно – керамчки ефект
  • Бакелитна рачка пресвлечена со силикон (Soft Touch)
  • Погодна за сите извори на топлина, фклучувајќи и индукцијската
Add to Compare
SKU: OG-28 Categories: ,