Фритеза – DF-1800
Akcija

Фритеза – DF-1800

Karakteristike​

  • Zapremina posude za ulje: 3 l
  • Zapremina korpe za prženje: 700 g max
  • Odvojiva korpa za prženje od INOX-a
  • Odvojiva emajlirana posuda za ulje
  • Plastični poklopac sa ispustom za paru
  • Poklopac sa filterom i prozorom
  • Sistem za zaštitu od pregrevanja
  • Svetlosni indikator rada i temperature
  • Mehaničko podešavanje temperature
  • Snaga: 1800 W
Add to Compare
SKU: DF-1800 Categories: ,

Генерални сме застапници, увозници и ексклузивни дистрибутери на брендови од висока и средна класа: Fagor, Magefesa, Pirex, Bamix, Woll, Arnika, Ecovitta, Mia Germani, Bonera, Grill-O, Eloi, Valira, како и светски познати брендови Sharp i Hitachi. Поносно ги истакнуваме брендовите CORAL, MACHT I ROYAL ELISABETH.

Цел ни е да ги препознаеме и квалитетно да ги задоволиме потребите и желбите на нашите купувачи, па да постанеме тим кој непрестано внесува новини на пазарот и изненадува со својата оргиналност. Тежиме кон пронаоѓањето на најдобри решенија, како би живееле во поздрава, посреќна и еколошки прихватлива околина.

Нашите апарати изработени се од најквалитетни ЕCO материјали, тестирани во склад со прописите на GS системите и одговараат на CE i RoHS директивите.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.