FOOD PROCESSOR – FP-500

FOOD PROCESSOR – FP-500

 • Волумен на контејнер: 1,5 л
 • 2 брзини и режим на пулс
 • 7 функции
 • Систем за заклучување на безбедноста
 • Чаша за Мерење
 • Нож за сечење од не’рѓосувачки челик
 • Нож за мешање на пластика
 • Парче сечило за сечење
 • Нож за планирање
 • Сечило за сечење на парчиња
 • Снага: 500 W
Add to Compare
SKU: FP-500 Categories: ,

Генерални сме застапници, увозници и ексклузивни дистрибутери на брендови од висока и средна класа: Fagor, Magefesa, Pirex, Bamix, Woll, Arnika, Ecovitta, Mia Germani, Bonera, Grill-O, Eloi, Valira, како и светски познати брендови Sharp i Hitachi. Поносно ги истакнуваме брендовите CORAL, MACHT I ROYAL ELISABETH.

Цел ни е да ги препознаеме и квалитетно да ги задоволиме потребите и желбите на нашите купувачи, па да постанеме тим кој непрестано внесува новини на пазарот и изненадува со својата оргиналност. Тежиме кон пронаоѓањето на најдобри решенија, како би живееле во поздрава, посреќна и еколошки прихватлива околина.

Нашите апарати изработени се од најквалитетни ЕCO материјали, тестирани во склад со прописите на GS системите и одговараат на CE i RoHS директивите.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.