КРЦКАВ ПОМФРИТ НА ВАШАТА МАСА

Фритезите се апарати чиа е намена исклучиво за брзо припремање помфрит, компири, месо и зеленчук. Изузетно се ефикасни, и без нив е незамисливо припремање храна која се похова или пржи во длабока маснотиа.

Помфритот е основна современа исхрана и резултат е на повекедецениска потрга за едноставно и вкусно јадење кое може да се јаде дома, на нозе, во покрет со и без прилог.Не постоји ништо повкусно од крцкавиот,солениот помфрит испржен во фритеза.

Фритезата лесно се чисти и одржава, едноставна е за олагање кога не се користи, а јадењата спремени во неа ке бидат вкусни, крцкави и можете да ги спремате кога ќе посакате.

Showing all 5 results

Show

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart

    No products in the cart.