FOOD PROCESSOR – FP-500

 • Волумен на контејнер: 1,5 л
 • 2 брзини и режим на пулс
 • 7 функции
 • Систем за заклучување на безбедноста
 • Чаша за Мерење
 • Нож за сечење од не’рѓосувачки челик
 • Нож за мешање на пластика
 • Парче сечило за сечење
 • Нож за планирање
 • Сечило за сечење на парчиња
 • Снага: 500 W
Add to Compare
SKU: FP-500 Categories: ,