KASEROLA – BIO B-24L
>
>
>
KASEROLA – BIO B-24L

KASEROLA – BIO B-24L

  • Димензии: 24 х 12,5 см
  • Волумен: 5 л
  • Дебелина на телото на садот: 3,5 мм
  • Дебелина на дното на садот: 4 мм
  • Внатрешна нелеплива БИО облога со гранитни честички
  • Тефлонски и PFOA бесплатно
  • Отпорен на гребење
  • Индукција на дното
Add to Compare
SKU: B-24L Category:

Генерални сме застапници, увозници и ексклузивни дистрибутери на брендови од висока и средна класа: Fagor, Magefesa, Pirex, Bamix, Woll, Arnika, Ecovitta, Mia Germani, Bonera, Grill-O, Eloi, Valira, како и светски познати брендови Sharp i Hitachi. Поносно ги истакнуваме брендовите CORAL, MACHT I ROYAL ELISABETH.

Цел ни е да ги препознаеме и квалитетно да ги задоволиме потребите и желбите на нашите купувачи, па да постанеме тим кој непрестано внесува новини на пазарот и изненадува со својата оргиналност. Тежиме кон пронаоѓањето на најдобри решенија, како би живееле во поздрава, посреќна и еколошки прихватлива околина.

Нашите апарати изработени се од најквалитетни ЕCO материјали, тестирани во склад со прописите на GS системите и одговараат на CE i RoHS директивите.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.