Ножеви со сталак Blade 6/1

  • Материјалот на сечивата: INOX
  • Ласерски наострени сечива
  • Комплетот содржи: универзален нож, куварски нож, нож за месо, нож за леб, нож за лупење
  • Сталак од полно дрво во црна боја со елементи од INOX
  • Произведено во Шпанија
Add to Compare