Akcija

Експрес лонец Favorit 3+6

  • Комплетот е составен од два лонца и еден капак
  • Запремина: 3л + 6л
  • Матерјал: INOX 18/10
  • Енергетски ефикасен, го смалува времето за готвење до 70% и ги сочувува хранливите материи
  • 5 безбедоносни системи :
  • Копчето за лесно заклучување го олеснува користењето уз додатна сигурност
  • Ергономски рачки ладни на допир обезбедуваат сигурно држење и ракување
  • Дифузорската база овозможува брзо и равномерно распоредување на топлината по целата основа на лонецот
  • Погоден за сите извори на топлина, фклучувајќи и инфузијската Експрес лонец
  • Произведено во Шпанија
Add to Compare
SKU: 01OPFAVOR36 Categories: ,