Експрес лонец Favorit 3+6
>
>
>
Експрес лонец Favorit 3+6
Akcija

Експрес лонец Favorit 3+6

  • Комплетот е составен од два лонца и еден капак
  • Запремина: 3л + 6л
  • Матерјал: INOX 18/10
  • Енергетски ефикасен, го смалува времето за готвење до 70% и ги сочувува хранливите материи
  • 5 безбедоносни системи :
  • Копчето за лесно заклучување го олеснува користењето уз додатна сигурност
  • Ергономски рачки ладни на допир обезбедуваат сигурно држење и ракување
  • Дифузорската база овозможува брзо и равномерно распоредување на топлината по целата основа на лонецот
  • Погоден за сите извори на топлина, фклучувајќи и инфузијската Експрес лонец
  • Произведено во Шпанија
Add to Compare
SKU: 01OPFAVOR36 Categories: ,

Генерални сме застапници, увозници и ексклузивни дистрибутери на брендови од висока и средна класа: Fagor, Magefesa, Pirex, Bamix, Woll, Arnika, Ecovitta, Mia Germani, Bonera, Grill-O, Eloi, Valira, како и светски познати брендови Sharp i Hitachi. Поносно ги истакнуваме брендовите CORAL, MACHT I ROYAL ELISABETH.

Цел ни е да ги препознаеме и квалитетно да ги задоволиме потребите и желбите на нашите купувачи, па да постанеме тим кој непрестано внесува новини на пазарот и изненадува со својата оргиналност. Тежиме кон пронаоѓањето на најдобри решенија, како би живееле во поздрава, посреќна и еколошки прихватлива околина.

Нашите апарати изработени се од најквалитетни ЕCO материјали, тестирани во склад со прописите на GS системите и одговараат на CE i RoHS директивите.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.