Ножеви со сталак Blade 6/1
>
>
>
Ножеви со сталак Blade 6/1

Ножеви со сталак Blade 6/1

  • Материјалот на сечивата: INOX
  • Ласерски наострени сечива
  • Комплетот содржи: универзален нож, куварски нож, нож за месо, нож за леб, нож за лупење
  • Сталак од полно дрво во црна боја со елементи од INOX
  • Произведено во Шпанија
Add to Compare

Генерални сме застапници, увозници и ексклузивни дистрибутери на брендови од висока и средна класа: Fagor, Magefesa, Pirex, Bamix, Woll, Arnika, Ecovitta, Mia Germani, Bonera, Grill-O, Eloi, Valira, како и светски познати брендови Sharp i Hitachi. Поносно ги истакнуваме брендовите CORAL, MACHT I ROYAL ELISABETH.

Цел ни е да ги препознаеме и квалитетно да ги задоволиме потребите и желбите на нашите купувачи, па да постанеме тим кој непрестано внесува новини на пазарот и изненадува со својата оргиналност. Тежиме кон пронаоѓањето на најдобри решенија, како би живееле во поздрава, посреќна и еколошки прихватлива околина.

Нашите апарати изработени се од најквалитетни ЕCO материјали, тестирани во склад со прописите на GS системите и одговараат на CE i RoHS директивите.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.