FRENCH GRILL FG-1000
Akcija

FRENCH GRILL FG-1000

  • Свитка за преклопување
  • Две интегрирани грејни плочи со перки
  • Димензии на рингла: 26 х 18 см
  • Нелеплив слој
  • Наклонета плоча за скара за одводнување на вишок маснотии
  • Одвојлива маст за замастување
  • Индикаторско светло за работа
  • Должина на кабел: 0,7 м
  • Снага: 1000 W
Add to Compare

Генерални сме застапници, увозници и ексклузивни дистрибутери на брендови од висока и средна класа: Fagor, Magefesa, Pirex, Bamix, Woll, Arnika, Ecovitta, Mia Germani, Bonera, Grill-O, Eloi, Valira, како и светски познати брендови Sharp i Hitachi. Поносно ги истакнуваме брендовите CORAL, MACHT I ROYAL ELISABETH.

Цел ни е да ги препознаеме и квалитетно да ги задоволиме потребите и желбите на нашите купувачи, па да постанеме тим кој непрестано внесува новини на пазарот и изненадува со својата оргиналност. Тежиме кон пронаоѓањето на најдобри решенија, како би живееле во поздрава, посреќна и еколошки прихватлива околина.

Нашите апарати изработени се од најквалитетни ЕCO материјали, тестирани во склад со прописите на GS системите и одговараат на CE i RoHS директивите.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.