РАЧНА СЕЦКАЛКА СО ДОДАТОЦИ– EC-02 JOY
>
>
>
РАЧНА СЕЦКАЛКА СО ДОДАТОЦИ– EC-02 JOY

РАЧНА СЕЦКАЛКА СО ДОДАТОЦИ– EC-02 JOY

КАРАКТЕРИСТИКИ

  • Овозможува сечкање без употреба на електрична енергија или батерии
  • Меле, меле, поминува со само неколку повлекувања на рачката
  • Контејнер со волумен од 400 ml
  • Тристрано сечило за сечкање
  • Додаток за лупење лук
  • Калап за правење хамбургери со дијаметар од 12 см
  • Прекривка
Add to Compare
SKU: EC-02 JOY Category:

Генерални сме застапници, увозници и ексклузивни дистрибутери на брендови од висока и средна класа: Fagor, Magefesa, Pirex, Bamix, Woll, Arnika, Ecovitta, Mia Germani, Bonera, Grill-O, Eloi, Valira, како и светски познати брендови Sharp i Hitachi. Поносно ги истакнуваме брендовите CORAL, MACHT I ROYAL ELISABETH.

Цел ни е да ги препознаеме и квалитетно да ги задоволиме потребите и желбите на нашите купувачи, па да постанеме тим кој непрестано внесува новини на пазарот и изненадува со својата оргиналност. Тежиме кон пронаоѓањето на најдобри решенија, како би живееле во поздрава, посреќна и еколошки прихватлива околина.

Нашите апарати изработени се од најквалитетни ЕCO материјали, тестирани во склад со прописите на GS системите и одговараат на CE i RoHS директивите.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.