Машина за месо – CF-150
>
>
>
Машина за месо – CF-150
Akcija

Машина за месо – CF-150

  • Засечено сечило за сечење сушено месо, месни производи, малку замрзнато месо
  • Рамно сечило за сечење леб, сирење, овошје и зеленчук
  • Големина на сечилото: 19 см
  • Дебелина на сечење: до 1,5 см
  • Нозете што не се лизгаат
  • Должина на кабел: 1 м
  • Cнага: 150W

 

Add to Compare
SKU: ek-3000-1 Categories: ,

Генерални сме застапници, увозници и ексклузивни дистрибутери на брендови од висока и средна класа: Fagor, Magefesa, Pirex, Bamix, Woll, Arnika, Ecovitta, Mia Germani, Bonera, Grill-O, Eloi, Valira, како и светски познати брендови Sharp i Hitachi. Поносно ги истакнуваме брендовите CORAL, MACHT I ROYAL ELISABETH.

Цел ни е да ги препознаеме и квалитетно да ги задоволиме потребите и желбите на нашите купувачи, па да постанеме тим кој непрестано внесува новини на пазарот и изненадува со својата оргиналност. Тежиме кон пронаоѓањето на најдобри решенија, како би живееле во поздрава, посреќна и еколошки прихватлива околина.

Нашите апарати изработени се од најквалитетни ЕCO материјали, тестирани во склад со прописите на GS системите и одговараат на CE i RoHS директивите.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.