Кетлер EK-3000
Akcija

Кетлер EK-3000

  • Бокал од не’рѓосувачки челик
  • Волумен: 1,7 л
  • Одвојна основа со кабел
  • Ротација на основниот бокал од 360 °
  • Рачно отворање на капакот
  • Индикатор за светло
  • Автоматско исклучување
  • Заштита од суво трчање
  • Нозете што не се лизгаат
  • Снага: 1850-2200W
Add to Compare

Генерални сме застапници, увозници и ексклузивни дистрибутери на брендови од висока и средна класа: Fagor, Magefesa, Pirex, Bamix, Woll, Arnika, Ecovitta, Mia Germani, Bonera, Grill-O, Eloi, Valira, како и светски познати брендови Sharp i Hitachi. Поносно ги истакнуваме брендовите CORAL, MACHT I ROYAL ELISABETH.

Цел ни е да ги препознаеме и квалитетно да ги задоволиме потребите и желбите на нашите купувачи, па да постанеме тим кој непрестано внесува новини на пазарот и изненадува со својата оргиналност. Тежиме кон пронаоѓањето на најдобри решенија, како би живееле во поздрава, посреќна и еколошки прихватлива околина.

Нашите апарати изработени се од најквалитетни ЕCO материјали, тестирани во склад со прописите на GS системите и одговараат на CE i RoHS директивите.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.