PYREX MAGIC ПРАВОУГАОНИ ПЕКАЧ MG 40RR
>
>
>
PYREX MAGIC ПРАВОУГАОНИ ПЕКАЧ MG 40RR

PYREX MAGIC ПРАВОУГАОНИ ПЕКАЧ MG 40RR

  • Материјал: Нелепљиви алуминијум
  • Димензије: 40 x 31 x 5 цм
  • Висина: 6,4 литра
  • Температура: До 230 ° Ц
  • Једнак број лотова
  • Неутпљиви унутрашњи премаз
  • Проширени лак и безбедније руковање ивице
Add to Compare
SKU: Magic 35-1 Categories: , ,

Генерални сме застапници, увозници и ексклузивни дистрибутери на брендови од висока и средна класа: Fagor, Magefesa, Pirex, Bamix, Woll, Arnika, Ecovitta, Mia Germani, Bonera, Grill-O, Eloi, Valira, како и светски познати брендови Sharp i Hitachi. Поносно ги истакнуваме брендовите CORAL, MACHT I ROYAL ELISABETH.

Цел ни е да ги препознаеме и квалитетно да ги задоволиме потребите и желбите на нашите купувачи, па да постанеме тим кој непрестано внесува новини на пазарот и изненадува со својата оргиналност. Тежиме кон пронаоѓањето на најдобри решенија, како би живееле во поздрава, посреќна и еколошки прихватлива околина.

Нашите апарати изработени се од најквалитетни ЕCO материјали, тестирани во склад со прописите на GS системите и одговараат на CE i RoHS директивите.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.