Figaro za kosu – Lyric poem

Figaro za kosu – Lyric poem

  • ПРЕЦНИК НА ГРЕЈНИОТ ДЕЛ ЗА ВИТКАЊЕ 25 ММ
  • ЛЕД ЕКРАН СО ПОКАЗУВАЊЕ НА ТЕМПЕРАТУРА
  • АВТОМАТСКО ИСКЛУЦУВАЊЕ ПОСЛЕ 60 МИН
  • ПОДЕСУВАЊЕ НА ТЕМПЕРАТУРАТА ВО 5 НИВОА
  • ВО РАСПОН ОД 120 Ц ДО 00 Ц
  • БРЗО ЗАГРЕВАЊЕ
  • 50- 55 W
  • ДОЛЗИНА НА КАБЕЛ 2 М
Add to Compare

Генерални сме застапници, увозници и ексклузивни дистрибутери на брендови од висока и средна класа: Fagor, Magefesa, Pirex, Bamix, Woll, Arnika, Ecovitta, Mia Germani, Bonera, Grill-O, Eloi, Valira, како и светски познати брендови Sharp i Hitachi. Поносно ги истакнуваме брендовите CORAL, MACHT I ROYAL ELISABETH.

Цел ни е да ги препознаеме и квалитетно да ги задоволиме потребите и желбите на нашите купувачи, па да постанеме тим кој непрестано внесува новини на пазарот и изненадува со својата оргиналност. Тежиме кон пронаоѓањето на најдобри решенија, како би живееле во поздрава, посреќна и еколошки прихватлива околина.

Нашите апарати изработени се од најквалитетни ЕCO материјали, тестирани во склад со прописите на GS системите и одговараат на CE i RoHS директивите.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.