Сет јапонски кујнски ножеви – RYORI
>
>
>
Сет јапонски кујнски ножеви – RYORI

Сет јапонски кујнски ножеви – RYORI

Сет од 3 висококвалитетни  јапонски нозеви Рyори

КАРАКТЕРИСТИКИ

  • Изработени од нергјосувацки целик сто ги прави многу јаки и отпорни на правење флеки и оксидирање
  • Ергономска рацка против лизгање,дизајнирана максимална удобност и стабилност при работа
  • Полирани рацки
  • Сетот содрзи
  • Универзален ноз…..90 мм
  • Готварски  ноз…..125 мм
  • Сантоку ноз……179 мм сто на јапонски знаци 3 видови на сецкање …фино,ситно,и крупно сецкање
Add to Compare

Генерални сме застапници, увозници и ексклузивни дистрибутери на брендови од висока и средна класа: Fagor, Magefesa, Pirex, Bamix, Woll, Arnika, Ecovitta, Mia Germani, Bonera, Grill-O, Eloi, Valira, како и светски познати брендови Sharp i Hitachi. Поносно ги истакнуваме брендовите CORAL, MACHT I ROYAL ELISABETH.

Цел ни е да ги препознаеме и квалитетно да ги задоволиме потребите и желбите на нашите купувачи, па да постанеме тим кој непрестано внесува новини на пазарот и изненадува со својата оргиналност. Тежиме кон пронаоѓањето на најдобри решенија, како би живееле во поздрава, посреќна и еколошки прихватлива околина.

Нашите апарати изработени се од најквалитетни ЕCO материјали, тестирани во склад со прописите на GS системите и одговараат на CE i RoHS директивите.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.