Сет јапонски кујнски ножеви – RYORI

Сет од 3 висококвалитетни  јапонски нозеви Рyори

КАРАКТЕРИСТИКИ

  • Изработени од нергјосувацки целик сто ги прави многу јаки и отпорни на правење флеки и оксидирање
  • Ергономска рацка против лизгање,дизајнирана максимална удобност и стабилност при работа
  • Полирани рацки
  • Сетот содрзи
  • Универзален ноз…..90 мм
  • Готварски  ноз…..125 мм
  • Сантоку ноз……179 мм сто на јапонски знаци 3 видови на сецкање …фино,ситно,и крупно сецкање
Add to Compare