Figaro za kosu – Lyric poem

  • ПРЕЦНИК НА ГРЕЈНИОТ ДЕЛ ЗА ВИТКАЊЕ 25 ММ
  • ЛЕД ЕКРАН СО ПОКАЗУВАЊЕ НА ТЕМПЕРАТУРА
  • АВТОМАТСКО ИСКЛУЦУВАЊЕ ПОСЛЕ 60 МИН
  • ПОДЕСУВАЊЕ НА ТЕМПЕРАТУРАТА ВО 5 НИВОА
  • ВО РАСПОН ОД 120 Ц ДО 00 Ц
  • БРЗО ЗАГРЕВАЊЕ
  • 50- 55 W
  • ДОЛЗИНА НА КАБЕЛ 2 М
Add to Compare