Air Fryer AF-1500

Air Fryer AF-1500

  • Подготовка на храна со проток на топол воздух со 75% помалку маснотии
  • Опсег на температура: 80 ° C-200 ° C
  • Работен временски опсег: 0-30 мин
  • Волумен на контејнер: 3 л
  • Термостат
  • Тајмер
  • Индикатори на светлина за работа и температура
  • Заштита од прегревање
  • Снага: 1500 W
Add to Compare
SKU: F-3000-1-1 Categories: ,

Генерални сме застапници, увозници и ексклузивни дистрибутери на брендови од висока и средна класа: Fagor, Magefesa, Pirex, Bamix, Woll, Arnika, Ecovitta, Mia Germani, Bonera, Grill-O, Eloi, Valira, како и светски познати брендови Sharp i Hitachi. Поносно ги истакнуваме брендовите CORAL, MACHT I ROYAL ELISABETH.

Цел ни е да ги препознаеме и квалитетно да ги задоволиме потребите и желбите на нашите купувачи, па да постанеме тим кој непрестано внесува новини на пазарот и изненадува со својата оргиналност. Тежиме кон пронаоѓањето на најдобри решенија, како би живееле во поздрава, посреќна и еколошки прихватлива околина.

Нашите апарати изработени се од најквалитетни ЕCO материјали, тестирани во склад со прописите на GS системите и одговараат на CE i RoHS директивите.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.