ЧИСТЕЕ НА ПАРИ 1200 W – FH-1200
>
>
>
ЧИСТЕЕ НА ПАРИ 1200 W – FH-1200

ЧИСТЕЕ НА ПАРИ 1200 W – FH-1200

  • Телескопска цевка што може да се повлече / се повлече
  • Прилагодливи 7 интензитети на пареа
  • ЛЦД-екран
  • Продолжување со крпа за чистење на подот
  • Тесен додаток со месинг четка
  • Најлонски четки за отстранување дамки
  • Продолжување за прозорци, плочки и тепих
  • Четка за чистење и вертикално пеглање облека
  • Волумен на резервоар: 0,4 ml
  • Снага: 1200 W
Add to Compare

Генерални сме застапници, увозници и ексклузивни дистрибутери на брендови од висока и средна класа: Fagor, Magefesa, Pirex, Bamix, Woll, Arnika, Ecovitta, Mia Germani, Bonera, Grill-O, Eloi, Valira, како и светски познати брендови Sharp i Hitachi. Поносно ги истакнуваме брендовите CORAL, MACHT I ROYAL ELISABETH.

Цел ни е да ги препознаеме и квалитетно да ги задоволиме потребите и желбите на нашите купувачи, па да постанеме тим кој непрестано внесува новини на пазарот и изненадува со својата оргиналност. Тежиме кон пронаоѓањето на најдобри решенија, како би живееле во поздрава, посреќна и еколошки прихватлива околина.

Нашите апарати изработени се од најквалитетни ЕCO материјали, тестирани во склад со прописите на GS системите и одговараат на CE i RoHS директивите.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.