Spray Mop SPM-02

  • КАРАКТЕРИСТИКИ
  • Можност за чистење на прозорци, плочки и мазни површини
  • Капацитет на резервоар: 0,13 л
  • Заменлива ткаенина од микрофибер
  • Можност за расклопување на производот за полесно складирање
  • Алуминиумска цевка
  • Димензии на производот: 27 x 9,5 x 140 см
Add to Compare