Длабока WOK тава со стаклен капак 28CM – RGW 28
>
>
>
Длабока WOK тава со стаклен капак 28CM – RGW 28

Длабока WOK тава со стаклен капак 28CM – RGW 28

  • Карактеристики на длабока тава со капак:
  • Длабока тава со капак и одвод на пареа
  • Димензии: 28 x 7 см
  • Внатрешен нелеплив слој од гранит
  • Отпорен на гребење
  • Ергономска рачка
  • Погоден за сите извори на топлина, вклучително и индукција
Add to Compare
SKU: F-3000-1-1-9 Categories: , ,

Генерални сме застапници, увозници и ексклузивни дистрибутери на брендови од висока и средна класа: Fagor, Magefesa, Pirex, Bamix, Woll, Arnika, Ecovitta, Mia Germani, Bonera, Grill-O, Eloi, Valira, како и светски познати брендови Sharp i Hitachi. Поносно ги истакнуваме брендовите CORAL, MACHT I ROYAL ELISABETH.

Цел ни е да ги препознаеме и квалитетно да ги задоволиме потребите и желбите на нашите купувачи, па да постанеме тим кој непрестано внесува новини на пазарот и изненадува со својата оргиналност. Тежиме кон пронаоѓањето на најдобри решенија, како би живееле во поздрава, посреќна и еколошки прихватлива околина.

Нашите апарати изработени се од најквалитетни ЕCO материјали, тестирани во склад со прописите на GS системите и одговараат на CE i RoHS директивите.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.