Експрес лонец Practika Plus 7,5 l

 • Запремина: 7,5 л
 • Материјал: INOX 18/10
 • Два режима на работа: брзо (60 кРа) и супер брзо (1о3 кРа)
 • Енергетски ефикасен, го смалува времето за готвење до 70% и чувањето на хранливите материи
 • 5 безбедоносни системи
  • Рачка со сигурносно заклучување
  • Вентил за регулирање на притисокот
  • Сигурносен вентил за преголем притисок
  • Сигурносен отвор на крајот од капакот
  • Визуелен индикатор за притисокот
 • Копчето за лесно заклучување го олеснува користењето со додатна сигурност
 • Ергономси рачки студени на допир обезбедувуваат сигурно држење и ракување
 • Петослојното дно овзможува брзо и равномерно распоредување на топлината по целата основа на лонецот
 • Погоден за сите извори на топлината, фклучувајќи и индукцијската
 • Произведено во Шпанија
Add to Compare
SKU: 01OPPRAPL75 Categories: ,