Гранитна паша тава со стаклен капак- PASHA 3120 GRANIT
>
>
>
Гранитна паша тава со стаклен капак- PASHA 3120 GRANIT
Akcija

Гранитна паша тава со стаклен капак- PASHA 3120 GRANIT

КАРАКТЕРИСТИКИ

 • Длабок сад со стаклен капак
 • Димензии: 26 x 13 см
 • Волумен: 5,6 л
 • Дебелина на садот: 4 мм
 • Нелеплив внатрешен слој од гранит
 • Нелеплива надворешна гранитна површина
 • Отпорен на висока температура
 • Заштедува енергија благодарение на специјалното дебело дно на садот
 • Погоден за печење во рерна без капак
 • Не е безбедно за миење садови!
 • Додаток: две силиконски навлаки за рачки од топол гранит
Add to Compare
SKU: Pasha 3120 Granit Categories: , ,

Генерални сме застапници, увозници и ексклузивни дистрибутери на брендови од висока и средна класа: Fagor, Magefesa, Pirex, Bamix, Woll, Arnika, Ecovitta, Mia Germani, Bonera, Grill-O, Eloi, Valira, како и светски познати брендови Sharp i Hitachi. Поносно ги истакнуваме брендовите CORAL, MACHT I ROYAL ELISABETH.

Цел ни е да ги препознаеме и квалитетно да ги задоволиме потребите и желбите на нашите купувачи, па да постанеме тим кој непрестано внесува новини на пазарот и изненадува со својата оргиналност. Тежиме кон пронаоѓањето на најдобри решенија, како би живееле во поздрава, посреќна и еколошки прихватлива околина.

Нашите апарати изработени се од најквалитетни ЕCO материјали, тестирани во склад со прописите на GS системите и одговараат на CE i RoHS директивите.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.