Апарат за бисквити MB-1400
>
>
>
Апарат за бисквити MB-1400
Akcija

Апарат за бисквити MB-1400

 • Димензии на рингла: 21 x 28 см
 • Бисквити од различни форми и големини
 • 3 x кружна форма
 • 3 x квадратна форма
 • 3 x овална форма
 • 4 x триаголна форма
 • Нелеплив слој
 • Индикаторско светло за работа
 • Рачка за топлинска изолација
 • Можност за исправено отстранување
 • Гумени нозе
 • База за ликвидација на кабел
 • Снага: 1400 W
Add to Compare

Генерални сме застапници, увозници и ексклузивни дистрибутери на брендови од висока и средна класа: Fagor, Magefesa, Pirex, Bamix, Woll, Arnika, Ecovitta, Mia Germani, Bonera, Grill-O, Eloi, Valira, како и светски познати брендови Sharp i Hitachi. Поносно ги истакнуваме брендовите CORAL, MACHT I ROYAL ELISABETH.

Цел ни е да ги препознаеме и квалитетно да ги задоволиме потребите и желбите на нашите купувачи, па да постанеме тим кој непрестано внесува новини на пазарот и изненадува со својата оргиналност. Тежиме кон пронаоѓањето на најдобри решенија, како би живееле во поздрава, посреќна и еколошки прихватлива околина.

Нашите апарати изработени се од најквалитетни ЕCO материјали, тестирани во склад со прописите на GS системите и одговараат на CE i RoHS директивите.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.