ЧИСТЕЕ НА ПАРИ 1200 W – FH-1200

  • Телескопска цевка што може да се повлече / се повлече
  • Прилагодливи 7 интензитети на пареа
  • ЛЦД-екран
  • Продолжување со крпа за чистење на подот
  • Тесен додаток со месинг четка
  • Најлонски четки за отстранување дамки
  • Продолжување за прозорци, плочки и тепих
  • Четка за чистење и вертикално пеглање облека
  • Волумен на резервоар: 0,4 ml
  • Снага: 1200 W
Add to Compare