KASEROLA – BIO B-24L

  • Димензии: 24 х 12,5 см
  • Волумен: 5 л
  • Дебелина на телото на садот: 3,5 мм
  • Дебелина на дното на садот: 4 мм
  • Внатрешна нелеплива БИО облога со гранитни честички
  • Тефлонски и PFOA бесплатно
  • Отпорен на гребење
  • Индукција на дното
Add to Compare
SKU: B-24L Category: