Air Fryer AF-1500

  • Подготовка на храна со проток на топол воздух со 75% помалку маснотии
  • Опсег на температура: 80 ° C-200 ° C
  • Работен временски опсег: 0-30 мин
  • Волумен на контејнер: 3 л
  • Термостат
  • Тајмер
  • Индикатори на светлина за работа и температура
  • Заштита од прегревање
  • Снага: 1500 W
Add to Compare
SKU: F-3000-1-1 Categories: ,