Akcija

Пегла SI-2800C

 • Керамичка грејна плоча
 • Голем резервоар за вода од 380 мл
 • Едноставно полнење на резервоарот
 • Снажен удар на пареа
 • Anti-drip функција против течењето вода
 • Anti-calc функција за факање бигор
 • Функција за само чистење
 • Можнос за подесување на температурата
 • Заштита од прегревање
 • Функција за автоматско исклучување
 • Снага : 2800 W
Add to Compare

Генерални сме застапници, увозници и ексклузивни дистрибутери на брендови од висока и средна класа: Fagor, Magefesa, Pirex, Bamix, Woll, Arnika, Ecovitta, Mia Germani, Bonera, Grill-O, Eloi, Valira, како и светски познати брендови Sharp i Hitachi. Поносно ги истакнуваме брендовите CORAL, MACHT I ROYAL ELISABETH.

Цел ни е да ги препознаеме и квалитетно да ги задоволиме потребите и желбите на нашите купувачи, па да постанеме тим кој непрестано внесува новини на пазарот и изненадува со својата оргиналност. Тежиме кон пронаоѓањето на најдобри решенија, како би живееле во поздрава, посреќна и еколошки прихватлива околина.

Нашите апарати изработени се од најквалитетни ЕCO материјали, тестирани во склад со прописите на GS системите и одговараат на CE i RoHS директивите.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.