ЧИСТЕЕ НА ВАКУУМ СО ТЕШНА– E-FORZA MGF-6362
>
>
>
ЧИСТЕЕ НА ВАКУУМ СО ТЕШНА– E-FORZA MGF-6362

ЧИСТЕЕ НА ВАКУУМ СО ТЕШНА– E-FORZA MGF-6362

  • КАРАКТЕРИСТИКИ
  • Максимална моќност: 700 W
  • Регулатор на напојување
  • Телескопска цевка од не’рѓосувачки челик
  • Ротирачко предно тркало за полесно движење
  • Автоматско повлекување на кабелот
  • Кеса за прав што може да се користи повеќекратно
  • Капацитет: 3,5 литри
Add to Compare

Генерални сме застапници, увозници и ексклузивни дистрибутери на брендови од висока и средна класа: Fagor, Magefesa, Pirex, Bamix, Woll, Arnika, Ecovitta, Mia Germani, Bonera, Grill-O, Eloi, Valira, како и светски познати брендови Sharp i Hitachi. Поносно ги истакнуваме брендовите CORAL, MACHT I ROYAL ELISABETH.

Цел ни е да ги препознаеме и квалитетно да ги задоволиме потребите и желбите на нашите купувачи, па да постанеме тим кој непрестано внесува новини на пазарот и изненадува со својата оргиналност. Тежиме кон пронаоѓањето на најдобри решенија, како би живееле во поздрава, посреќна и еколошки прихватлива околина.

Нашите апарати изработени се од најквалитетни ЕCO материјали, тестирани во склад со прописите на GS системите и одговараат на CE i RoHS директивите.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.