ЧИСТЕЕ НА ВАКУУМ РОД Merlin Pro

 • 2 во 1 прачка и рачна правосмукалка
 • Сила на вшмукување: 140mBar (14kPa)
 • Енергетска класа: А.
 • Постојана моќ на вшмукување
 • Одвојен контејнер за прашина со волумен од 0,5 л
 • ХЕПА филтер што се мие
 • Додаток за чистење на главниот под
 • Доградба на мебел
 • Тесно продолжение за тешко достапни места
 • Должина на кабел: 5 м
 • Куки за ликвидација на кабли
 • Ергономски дизајн
 • Ниво на бучава: 84 dB (A)
 • Снага: 1000 W

Водич

Add to Compare